DOTTY beauty & gastro blog

DOTTY beauty & gastro blog

Alverde Bube Dame König ajakrúzs

Kör, ami szív…

2015. szeptember 19. - DOTTY beauty and gastro blog

Az Alverde ismét ötletes köntösbe öltöztette legújabb Bube Dame König limitált kiadását, ami a francia kártyapakli motívumait jeleníti meg a csomagoláson. Rögtön kiszúrtam a dm-ben az új szortimentes állványon - ki tudna ellenállni ennek a megjelenésnek?

alverde_bube_dame_konig_ajakruzs_1.pngA rúzsokat, ajak stifteket, bronzosítót, highlighter-t, szempillaspirált tartalmazó kollekcióból egy rúzst választottam, ami pár órán belül már a kamera előtt végezte, hogy lencsevégre kapjam, és végre megnézzem illik e hozzám „élőben”. :) 

alverde_bube_dame_konig_ajakruzs_2.png

Ahogy írtam Nektek, a csomagolásra nem lehet panasz. Piros kör (szív) és kék színű treffe (lóhere) minták díszítik a fehér műanyag burkolatot - utóbbi színében nem hű az eredeti kártyák színkódjához, de való igaz, hogy ez a baba kék feldobja az egészet.

alverde_bube_dame_konig_ajakruzs_3.png

Ami még piros pont, hogy strapabíró is,  nem jár le a kupakja, fixen a helyén marad.

alverde_bube_dame_konig_ajakruzs_4.png

A többféle csábítás közül végül a 10 Cash-Game Violet elnevezésű rúzst választottam, ami ahogy a neve is mutatja, egy lilás beütésű ajakszínező. Ami azt illeti nem egy tipikus lila, sokkal inkább egy nude-al kevert szín, ami lágyít a lila élénk mivoltán, így igazán különleges árnyalatot értek el.

alverde_bube_dame_konig_ajakruzs_5.png

alverde_bube_dame_konig_ajakruzs_6.png

Nem lehet eltúlozni, nagyon könnyedén és egyenletesen fel lehet vinni az ajkakra. Nem hagy maga után húzódó érzést, pedig nem a legkrémesebb a textúrája, mégis jó érzés viselni.

alverde_bube_dame_konig_ajakruzs_7.png

Félmatt a finishe, enyhén szaténos, és nagy piros pont, hogy nem szárít, ehhez biztosan hozzátesz a jojoba olaj és a shorea vaj is (amit a borneói faggyúdió magjából vonnak ki).

Közepesen tartós, rá kell bizony nézni időközönként, de szépen, egyenletesen kopik, ár-érték arányban nálam betalált. :)

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek kövessétek a blog facebook és instagram oldalait is, köszönöm!

 

Nah mit szóltok ehhez az ajakrúzshoz? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://dottybeautyandgastroblog.blog.hu/api/trackback/id/tr457799658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

C8H10N4O2 2015.09.24. 22:25:03

Ööö...én például simán ellenállnék. Sőt!! :D Talán ez az egyik oka annak, hogy nem írok beauty blogot. De az nagyon jó hír (nekünk), hogy te meg nem állsz ellen ezeknek:)

Meccsoda új csodaolajak veszik át az uralmat itt: kezdetben vala az olívaolaj, aztán makadámia dió, majd shea-vaj, argánolaj (valahol közben egy kis jojoba is volt), mostanában kókuszolaj, és ez a kimondhatatlan nevű, ami faggyúdióból származik.
A XXI. század a karbonsavak evolúciója:)

DOTTY beauty and gastro blog 2015.09.27. 23:46:23

@C8H10N4O2: :D:D najóólvanna. :)
A csodaolajokban amúgy tényleg van valami. Nem vagyok odáig mindegyikért (az argánolaj például kifejezetten büdös- de meg kell hagyni, hogy hatásos), viszont a kókuszolaj oltárán minden szempontból áldozom. Éljen a karbonsav uralom! :)
süti beállítások módosítása