DOTTY beauty & gastro blog

DOTTY beauty & gastro blog

Yves Rocher körömlakkok 2.rész

Nude love…

2015. december 28. - DOTTY beauty and gastro blog

Ha nem akarunk túlságosan feltűnő lakkot viselni, vagy biztonsági játékot játszunk, akkor csakis a nude lakkok jöhetnek szóba. Ha azt gondolnánk, hogy ez egy unalmas megoldás, akkor nagyot tévednénk, hiszen a lehetőségek tárháza meglehetősen nagy.yves_rocher_koromlakk_nude_1.pngAz Yves Rocher új formulával és csomagolásban megjelenő 4 nude színe is igen tetszetős.

yves_rocher_koromlakk_nude_2.pngTartósságát tekintve 4 napot szépen kibír átlátszó fedőlakkal kiegészítve. A különbség a színes fedők többségéhez képest annyi, hogy itt nem elég két réteg, ide bizony simán elfér a harmadik lakkozás, mert egyébként kicsit (hogy is mondjam..) átlátszó, nem jön ki igazán a színe. Ellenben 3 réteggel már szépen mutat.

Na de beszéljenek a képek, mutatom is az elsőt:

01 Rose (ami csak a nevében rose, mert ez inkább egy világos tojáshéj vagy madártej szín :)yves_rocher_koromlakk_nude_3_01_rose.png

yves_rocher_koromlakk_nude_4_01_rose.png

yves_rocher_koromlakk_nude_5_01_rose.png

02 Parmeyves_rocher_koromlakk_nude_6_02_parme.png

yves_rocher_koromlakk_nude_7_02_parme.png

yves_rocher_koromlakk_nude_8_02_parme.png

R 407 (itt valahogy elmaradt a fantázianév, cserébe ez az egyik legszebb árnyalat)yves_rocher_koromlakk_nude_9_r_407.png

yves_rocher_koromlakk_nude_10_r_407.png

yves_rocher_koromlakk_nude_11_r_407.png

01 Magnoliayves_rocher_koromlakk_nude_12_01_magnolia.png

yves_rocher_koromlakk_nude_13_01_magnolia.png

yves_rocher_koromlakk_nude_14_01_magnolia.png

Úgy gondolom összességében ez egy klassz kvartettre sikerült.

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek kövessétek a blog facebook és instagram oldalait is, köszönöm!

  

Ti hogy álltok a nude lakkokkal? Igen vagy nem? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://dottybeautyandgastroblog.blog.hu/api/trackback/id/tr428205490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DOTTY beauty and gastro blog 2016.01.06. 23:28:23

PLUSZ INFO !
Közben megtudtam egy szakértő YR eladó hölgytől, hogy a ezek a nude lakkok eredetileg a francia manikűrökhöz lettek kitalálva, ami remek hír a francia manikűr kedvelőknek.
Illetve az R402 számú lakk (ami magában is nagyon mutatós) pedig igazából manikűr alap, ami elfedi a kisebb hibákat a körmön illetve a sötét lakkok sem fogják meg a körmöket. Utóbbi mondjuk szerintem igaz a színtelen alaplakkokra is, ez az egyik oka, hogy mindig teszek alaplakkot a színes fedők alá.
Köszönöm Mária! ;)
süti beállítások módosítása