DOTTY beauty & gastro blog

DOTTY beauty & gastro blog

AVON matt ajakrúzsok: Hot Plum és Wild Cherry

Két új matt rúzsnyom…

2018. március 02. - DOTTY beauty and gastro blog

Az AVON nagyon tudja mi kell Nekem! Na jó, nem csak nekem, de ez volt az első gondolatom, ahogy levettem a kupakokat az új rúzsaimról.avon_matte_lipstick_hot_plum_wild_cherry.pngA mattok iránti rajongásom töretlen, és nagyon örülök, hogy sok márka, köztük az AVON is nem csak „egynyári” slágerként tekint a matt ajakrúzsokra, nem csak a 2017-es évhez fűzi ezt, mint menő hóbortot, hanem folyamatosan megújul a színskálájukat tekintve.

avon_matte_lipstick_hot_plum_wild_cherry_2.pngAzt kell mondjam nem csak az árnyalatokat sikerült eltalálni, hanem még anno az összetételét is, és szerencsére az új színeknél nem módosítottak azon - maradt ugyanaz a sűrű, jó tapadású formula. Ezeket is a már jól ismert citromos sütemény illat lengi át, ami van annyira diszkrét, hogy számomra egyáltalán nem zavaró.avon_matte_lipstick_hot_plum_wild_cherry_3.pngAmi ezt a két színt illeti, ott, na ott nincs semmi diszkréció! Sem a Hot Plum-ra, sem a Wild Cherry-re nem lehet azt mondani, hogy a megszokott hétköznapi nude-ok táborát erősítik. A páros inkább vibráló, figyelemfelkeltő, vagány, szexi.avon_matte_lipstick_hot_plum.pngA Hot Plum egy kicsit megfoghatatlan lila, van már pár rúzsom ebben a kategóriában, de ehhez hasonló még nincs. Nem tudom eldönteni, hogy inkább melegebb tónusú vagy inkább a hidegebb felé húz.avon_matte_lipstick_hot_plum_2.png

avon_matte_lipstick_hot_plum_3.pngSzépen és egyenletesen fed, nem maszatolódik, nem fut ki az ajkam vonalából még órák múlva sem, érdemes vetnetek rá egy pillantást.avon_matte_lipstick_wild_cherry.pngA Wild Cherry bordóját egyértelmű, hogy már az elején a szívembe zártam, hiszen a vörös rúzsok csapatát erősítik, amik a gyengéim. Hasonlóan az előbbihez ez is egy nagyon telt és erősen pigmentált rúzs. Ha a formulát nézzük, talán egy minimálisan krémesebb, mint a korábbi matt párjai, de tényleg csak épp egy leheletnyit. A Red Supreme pirosától (ami a 2016-os év nagy dobása volt) körülbelül egy-másfél árnyalattal tűnik sötétebbnek, de nem a mély vörös irányába megy el, hanem inkább a bogyósabb bordóéba. Nagyon kíváncsi voltam a tartósságára, mert a Red Supreme magasan hozta az általam elvártakat. Köztudott, hogy a folyékony csókálló rúzsokkal szemben nehéz felvenniük a versenyt a klasszikus rúzsoknak (nem is igazán erre hivatottak), azonban lehet találni egy-egy gyöngyszemet ezek között is, és én úgy látom, hogy az AVON mattjai bővelkednek ebben.avon_matte_lipstick_wild_cherry_2.png

avon_matte_lipstick_wild_cherry_3.pngKontúr ceruza nélkül viseltem leginkább, és itt sem tapasztaltam, hogy a kis barázdákban szétfutott volna a nap folyamán. Azonban a precízebb vonalak eléréséért (főleg, ha pár használat után már elvesztette a rúzs az eredeti ívét) érdemes bevetni egy ajakceruzát is.

 

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek kövessétek a blog facebook és instagram oldalait is, köszönöm!

Hogy tetszik Nektek az új árnyalatok? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://dottybeautyandgastroblog.blog.hu/api/trackback/id/tr513625370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása