DOTTY beauty & gastro blog

DOTTY beauty & gastro blog

Clarins Eclat Minute Instant Light lip balm

Vattacukros puszi…

2018. február 21. - DOTTY beauty and gastro blog

Én és az ajakápolók? Hááát, nem is tudom, nem vagyunk nagy barátnők.. Főleg azért, meg mindig megfeledkezem róluk, és csak akkor jut eszembe magamra kenni, amikor konkrétan (ezt nem lehet szebben leírni) „leszakad a szám”, amikor kifújja a szél, cserepesre szárad, és akkor jön a nagy felismerés, hogy „Azannnya, gyorsan kell rá valamit tennem!”.clarins_eclat_minute_instant_light_lip_balm_1.pngNem túl jó megközelítés tudom, de sajnos így működöm, ezért nagy öröm számomra, ha találok valamit, amit ebben ilyenkor bevethetek.

clarins_eclat_minute_instant_light_lip_balm_2.pngNem vagyok egyszerű helyzetben, mert nem kedvelem azt a fura zsírkrétaszerű réteget, amivel beborítják az ajkaimat ezek a lippik - tapadnak, ragadnak, nem szívódnak be elég gyorsan, áh, nem szeretem. Hasonló indokok miatt nem vagyok szájfény rajongó sem, de most egy olyan ajakkencére találtam, ami bár átmenet a szájfény és az ajakápoló között, mégis belopta magát a szívembe. Ez nem más, mint a Clarins Eclat Minute folyékony ajakbalzsamja.clarins_eclat_minute_instant_light_lip_balm_3.pngA csomagolása nagyon kis igényes szerintem. Arany hosszúkás kupakja van,  tubusos megoldást választottak a termék csomagolásakor (aminek a színe szinte teljesen megegyezik a benne lévő masszáéval), és ami egy fokkal jobb, mint a tégelyes verzió, bár a szivacsos fej kialakítás mindig megosztó. Van aki kedveli, van aki azt vallja, hogy kicsit kellemetlen érzés ezzel a szőrikés fejjel felvinni a kencét az ajkakra, nekem nincs ezzel bajom, minden esetre kevésbé higiénikus, mintha sima kitekerős ajakápoló lenne.clarins_eclat_minute_instant_light_lip_balm_4.pngAz állaga közepesen sűrű, absztolúte könnyű felvinni, szépen befedi, védi a kiszáradt számat, és ahhoz képest, hogy nem ígéri, hogy tartósan ott is marad, szépen és egyenletesen kopik. Egy szájfényhez hasonlóan először a fényéből veszít, majd szépen beissza azt (már, ha lesz ideje, mert olyan finom vattacukorka illata és íze van, hogy sokszor azt veszem észre, hogy.. megettem nah…).clarins_eclat_minute_instant_light_lip_balm_5.pngNekem a színe is bejön, igaz a vörös és a mély lila ajakkencék híve vagyok, mégis szívesen nyúlok ezért a kis hóka halvány rózsaszínes nude balzsamért. Egyáltalán nem olcsó aláírom, kifejezetten luxus darabnak tartom, de egyszerűen működik!

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek kövessétek a blog facebook és instagram oldalait is, köszönöm!

Ha ajakápoló, akkor...? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://dottybeautyandgastroblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7013621234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása