DOTTY beauty & gastro blog

DOTTY beauty & gastro blog

Yves Rocher körömlakkok 4.rész 1.fejezet

Tavasz a körmökön…

2017. április 08. - DOTTY beauty and gastro blog

Úgy gondolom, hogy az Yves Rocher igazán ki tett magáért, ahogy végig nézek ezen a színskálán, hiszen minden árnyalatában a tavasz színei köszönnek vissza rám, és egy kicsit kizökkentik az embert a komfortos klasszikus pink-ek világából.

Mert itt bizony a citromsárgától kezdve a mély rózsaszínig minden van, és minden a lehető legízlésesebb kivitelezésben.

A üvegcsékben találunk homogén gél lakkra hajazó verziót, van selyemfényűbe hajló, holo és van apró ezüst csillámokkal teleszórt is.

51 Citron

Egy vérbeli citrus szín, amit, ha felken az ember lánya, ne csodálkozzon, ha megbámulják az utcán, mert egyáltalán nem egy visszafogott árnyalatról beszélünk. Viszont a feltűnő mivolta mellett mégsem egy rikító sorkihúzóra hajazó tónusról ez, valami lágyság mégis van a „vadságában”, ami finomítja ezt az élénkséget. 

52 MelonHa már citrom, akkor nyílván a narancs sem maradhat el, de a legszebb árnyalatban. Ez már nem túl hivalkodó, a narancsos beütésének köszönhetően mégsem ad ripacs megjelenést. Egy kellemes, de nem konformista választás.

103 Camélia NacréEz a világos rózsaszín lakk olyan miniatűr csillámokkal van vegyítve, hogy felkenés után szinte selyemfényűnek tűnik első pillantásra. Csak természetes napfényben látszik, ha közelebbről megnézzük, hogy itt bizony van egy finom átmenet a kettő között. 1 rétegben nem működik, kettővel már inkább.

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek kövessétek a blog facebook és instagram oldalait is, köszönöm! ♡

 

Ti melyik színt választanátok magatoknak? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://dottybeautyandgastroblog.blog.hu/api/trackback/id/12396565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal

süti beállítások módosítása