DOTTY beauty & gastro blog

DOTTY beauty & gastro blog

Milani Amore Matte Metallic Lip Créme_02 Matterialistic

Matt mégis metálos?...

2017. szeptember 26. - DOTTY beauty and gastro blog

Matt folyékony ajakrúzs, ami mindeközben metálos finish-ű? Ez mégis hogyan lehetséges? Hogyan lehet megkomponálni egy fémes csillogású ajakkencét úgy, hogy egyszerre az mégis matt legyen? A Milani tudja!milani_amore_matte_metallic_lip_creme_02_matterialistic_1.pngAnnyira ellentmondással telinek tűnt ez az egész.. és bár sok swatch-olt képet és körülbelül az összes fellelhető videót megnéztem ezekről a Milani rúzsokról youtube-on, kétkedve rendeltem meg ezt a folyékony rúzst.

Olyan élet idegennek tűnt ez a párosítás. Hogyhogy nem szájfényesen ragacsos és csillogó az, amit ragyogónak szántak és hogyan lehet matt valami, ami metálosan szikrázik?

Szóval ez a kérdéskör inspirált arra, hogy lecsapjak én is egy Milani Amore Matte Metallic Lip Créme-re és első kézből tapasztaljam meg milyen érzés viselni egy ilyen terméket az ajkakon?milani_amore_matte_metallic_lip_creme_02_matterialistic_2.pngA Milani webshop oldalán sajnos a színeket tekintve elég szerény a választék, de nem panaszkodom, mert ez a 02 Matterialistic volt az egyik kiszemeltem. Már régóta szerettem volna egy erőteljesebb rozsdabarna színű rúzst, ráadásul ez az árnyalat nem egy hétköznapi darab, hiszen meg van bolondítja egy jó adag arannyal is.milani_amore_matte_metallic_lip_creme_02_matterialistic_3.pngAmint rásüt a nap, az ajkakon úgy szikrázik, hogy mindeközben nem tolakodó. Ne értsetek félre, igazán feltűnő darab, amit valószínűleg megnéznek majd a szátokon, de valahogy olyan ízlésesen teszi a dolgát.milani_amore_matte_metallic_lip_creme_02_matterialistic_5.png

milani_amore_matte_metallic_lip_creme_02_matterialistic_6.pngKedvelem a Milani folyékony rúzsainak a csomagolásait: áttetsző vastag falú szögletes műanyagban van maga a termék, aranyszínű az applikátor markolata, a szára épp elegendő hosszúságú, viszont maga az applikátor borzalmas. Baromi nehéz vele dolgozni, mert bár két oldalról lapított, nagyon sok festéket vesz fel vele egyszerre, éppen ezért a rúzs felvitele is nehézkes. Én kifejezetten rühellek rúzs ecsetet használni. Nem jó érzés, és azt sem szeretem, hogy 1 használat után mehetek kimosni, mert nem tudom értelmesen letörölni róla a rúzst, vagy, ha mégis, akkor olyan fura kemény lesz az állaga a szálaknak, mintha körömlakk ecset lenne, ráadásul nap közbeni javításkor sem fogok ezzel kínlódni a mosdóban, szóval ezért olyan fontos nekem, hogy felhasználóbarát legyen az applikátor feje.

Kicsivel több idő ráfordítással végül is meg lehet oldani vele a festést, de nem könnyíti meg a dolgomat az tuti. Ettől az egy dologtól eltekintve viszont szép végeredményre számíthatunk.milani_amore_matte_metallic_lip_creme_02_matterialistic_4.pngAki nem kedveli az erőteljesebb illatú rúzsokat, akkor nem ez lesz az Ő igazija, mert ennek a Miláninak (hasonlóan a többi folyékony rúzsához) nagyon erős és édes sütemény illata van, ami itt engem valamiért egyáltalán nem zavar, sőt!

Nagyon-nagyon szeretem az állagát, a formuláját, mert pont annyira krémes, amivel szerintem jó dolgozni és valóban mattra szárad pár perc alatt. Nincs ragacsos, és nincs húzódó érzet sem száradás után, nem mellesleg iszonyatosan pigmentált is. Éppen ezért érdemes vékonyan felapplikálni (az applikátorral amúgy is túlzásba lehet esni), de tényleg nem érdemes vastagon felvinni, főleg nem a száj belső vonalánál, mert hajlamos berepedezni és egyáltalán nem lesz tartós.milani_amore_matte_metallic_lip_creme_02_matterialistic_8.pngFelkenéskor sötétebb a színe, de száradás után kicsit kivilágosodik.

Egy olajosabb sült husi evést vagy forró krémlevest nem bír ki kopás nélkül, de egy kávézást, egy tízórait vagy egy sörözést a barátokkal simán visz, olyan 3 órán át tudja hozni az eredeti kinézetét, így a tartósságát közepesnek mondanám.

Ettől függetlenül nem bántam meg, hogy megvettem, mert annyira különleges darab, hogy mindig örömmel használom, amikor rá esik a választás reggel.

 Ha tetszett a bejegyzés, kérlek kövessétek a blog facebook és instagram oldalait is, köszönöm!

 

Próbáltátok már a Milani mattok közül valamelyiket? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://dottybeautyandgastroblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4612896208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása