DOTTY beauty & gastro blog

DOTTY beauty & gastro blog

Légy Te a Garnier Olia arca!

avagy a Garnier Olia és az Instyle Magazin bemutatja Nagy Andreát…

2016. február 03. - DOTTY beauty and gastro blog

Hol is kezdjem? Talán ott, hogy életem egyik legemlékezetesebb élménye tavaly történt meg velem, amikor ez a blog már jó ideje gondolat volt, és talán ez az esemény volt az, ami beindította nálam azt a bizonyos kapcsolót, hogy „Igen, most belevágok és útjának indítom a Dotty-t”garnier_olia_reklam_x.jpgEgyik délután csörgött a telefonom, Nővérem hívott, hogy „Figyu, ha esetleg keresnek az Instyle-tól, akkor ne lepődj meg, jó? Mert beneveztelek egy hajas versenyre, aminek a fődíja egy fotós megjelenés az Instyle Magazinban, egy reklámfilm forgatás és 100.000 ft értékű hajápolási csomag”. Én meg „Ööö, tessék? Engem? Woww”. 

A második „Woww” körülbelül 2 nappal később hagyta el a számat, amikor is kaptam egy sms-t, hogy több száz pályázó közül beválogattak az első meghallgatásra.

Mondanom sem kell, hogy nagyon örültem, de be is voltam gyufázva rendesen - annak ellenére, hogy a HR-es múltam miatt rengeteg emberrel találkoztam már, kevésbé lehet zavarba hozni, talán kicsit el is felejtettem milyen egy interjún az asztal másik oldalán ülni, amikor téged figyelnek hatan.

Budán, a L’Oreal Székházban volt a casting helyszíne, egy teremben ücsörögtünk olyan harmincan (vegyesen barna, fekete, vörös és szőke hajú pályázók). Egy kikötés volt, mégpedig az, hogy lehetőleg smink nélkül vagy nagyon natúr sminkben érkezzünk, mert a helyszínen profi sminkes fest majd ki minket. Egy kapott szöveget kellett felolvasnunk a zsűri előtt, miközben videóztak, hogy vissza tudják nézni hogyan mutatnánk a képernyőn, milyen a hangszínünk.

Ezeket a képeket az első válogató után lőttem.garnier_olia_1_forgatas_v2.jpgKörülbelül 1 hónap elteltével behívtak a második fordulóra, aminek a helyszíne szintén a L’Oreal Székház volt. Szépen kisminkeltek minket, készült rólunk jó pár fotó portfólióként, utána pedig ismét megmérettetünk a zsűri előtt. Kötetlenül beszélgettünk az Olia hajfestékről, amit szintén megörökített az operatőr. Nagyon jó hangulatú volt az egész, mindenki azon volt, hogy leküzdjük a lámpalázunkat és oldott légkört teremtsenek – jól éreztem magam.

Ráadásul kaptunk egy goodie bag-et, amiben ezek a kencék lapultak.garnier_olia_ajandek_bag.jpgEzek a fotók pedig a második casting után készültek (egy kis bohóckodás belefér, nem igaz? :)garnier_olia_2_forgatas.jpg

Aztán ismét pár hét várakozási idő után jött a telefon, hogy a három közül én leszek az egyik Olia modell, wuhuuuuu, hát majdnem kiugrottam a bőrömből (kiugrottam volna igaziból is, ha nem töröm el előtte a lábujjamat vasalás közben (de ez már egy másik story). Szóval, én, értitek?? Engem akartak, JUHUUU!

A forgatásról kaptunk egy összeszedett ütemtervet, minden szükséges részlettel. A stúdió (Wtamas studio) nagyon vagány volt! Amikor megérkeztem már javában nyüzsgött mindenki (azt nem is mondtam, hogy a melíros tincseimet egységes szőkére tervezték, a végeredmény nagyon bejött, és azóta is Garnier Oliá-t használok – biztos hülyeség, de valahogy úgy érzem, hogy Olia modellként nem kenhetek mást a fejemre, durván márkahű lettem! :)

Ráadásul minden reklámszöveg nélkül tényleg kijelenthetem, hogy szeretem ezt a hajfestéket és teljesen meg vagyok vele elégedve! Nagyon jó minőségű, nem dőlök ki a szagától hajfestés közben, és a színek igazán egyediek. Én már jó ideje a 8.31 Hamvas aranyszőkét használom, mert nagyon tetszik, hogy van egy kis vöröses beütése, ha rásüt a nap- de egy árnyalttal világosabbat is ki fogok próbálni tavasszal szerintem, vagy megint a 10.1 Nagyon világos hamvasszőkénél maradok – még nem tudom).

Szóval a stúdióban már ott várt minket Sasvári Tünde, a L’Oreal Magyarország PR Menedzsere, az Instyle Magazin szerkesztői Schuster Lili, Brunner Ági és Ágh Marina.

A terem egyik végében Balogh Sándor hajszobrász készítette a fényes hajkoronákat, Pataky Ági profi sminkes azt a sminket amit rajtam is láthattok, a fotós Hencz Péter volt, az operatőr pedig Farkas Péter, ezt a csodás ruha összeállítást pedig Jakab Tímea styleist álmodta meg nekem.

Én voltam a "sánta" Olia modell, elmaradt a magas sarkúzás a kötésem miatt, de nagyon aranyosak voltak a lányok is, mindig úgy helyezkedtek, hogy vigyáztak rám, ne dőljek el a közös képeknél fél lábon támaszkodva, ezért itt egy exkluzív papucsos kép rólunk, amiket az Instyle Instagram oldalán is megtalálhattok. ;)hfvgk.png

Nekem, akinek a ruhatárát 95%-ban fekete és sötétkék ruhák alkotják - nagyonis ki kellett lépnem a komfortzónámból és felvennem egy fehér nadrágot, ami szerintem még az életben nem volt rajtam (még otthon sem), nemhogy ennyi ember előtt. De azt kell mondjam, hogy jól éreztem magam benne, ez a fáradt rózsaszínes lezser blúz pedig abszolút nagy kedvencem lett.

Királynőként érezhettük magunkat, akiket öltöztetnek, akiknek igazítják a ruhájuk redőit, a tincseit, a rúzsukat, akiknek a képeit szerkesztők nézik szakértő szemekkel, miközben megnevettetnek... szóval abszolút éreztem a törődést egész nap! :)

Ezeket a képeket pedig a fotózás – forgatás után készítettem, amikor kijöttem a stúdióból:garnier_olia_3_forgatas.jpgA júniusi Instyle Magazinban három teljes oldalas megjelenés volt a miénk:garnier_olia_instyle_magazin_megjelenes_cikk.jpgItt pedig a reklámból egy kép:garnier_olia_reklam_xx.jpgAz ajándékcsomagra kicsit többet kellett várni, de ahogy Eszter mondta (a barna hajú modell a reklámból) „Életem legjobb mikulás csomagja ez” és ez ííígy is van, egyetértek vele! :)garnier_olia_csomag.jpgMost csak megvillantom Nektek milyen hatalmas is ez a szépségápolási pakk, arra gondoltam, hogy a tartalmáról külön bejegyzést fogok írni, szeretném megmutatni Nektek részletesen mennyi minden jó dolog lapult a dobozban.

Bár az elején izgultam kicsit, azért nagyon jó érzés volt ott lenni, amatőrként bepillantani ebbe a világba és részt venni ebben az egészben!

Köszönöm a Nővéremnek, mert nélküle ez meg sem történt volna, és aki végig izgulta velem a fordulókat. Még egyszer nagyon szépen köszönöm az Instyle-nak és a Garnier Oliának is, hogy megelőlegeztétek nekem a bizalmat, és én lehettem az egyik szerencsés, aki dobálhatja a fürtjeit most már nem csak a youtube-on, hanem a képernyőn is!

A TV reklámot a videóra kattintva tudjátok megnézni:

Ez pedig a hosszabb verziója az Oliás reklámnak, ami a youtube videók előtt villan fel:

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek kövessétek a blog facebook és instagram oldalait is, köszönöm!

 

Mit gondoltok? Tetszik Nektek ez a Garnier Olia reklám? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://dottybeautyandgastroblog.blog.hu/api/trackback/id/tr918357874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása