DOTTY beauty & gastro blog

DOTTY beauty & gastro blog

Dotty recept a Kelet-Magyarország Napilap Karácsonyi Receptfüzetében

Kakukkfüves sütőtök krémleves...

2015. december 23. - DOTTY beauty and gastro blog

Úgy érzem ez az év sok szempontból változást és jó dolgokat hozott az életembe, és még midig nincs megállás, pedig lassan vége a 2015-ös évnek. Úgy érzem sokat tanultam, és még fogok is a blog kapcsán, sok élményt köszönhetek neki, olyanokat, mint amiről most írok Nektek.

kelet_magyarorszag_napilap_karacsony_kakukkfuves_sutotokkremleves_1.png

Ismét nagy megtiszteltetés érte a Dotty beauty and gastro blog-ot, hiszen neveztem a Kelet-Magyarország Napilap Karácsonyi Receptversenyére, ahová a neves zsűri az én leves receptemet is beválogatta a sok ínycsiklandozó finomság mellé.

így ír a Kelet a történésekről: „Az ételleírások kiválasztásában Krivács András, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnöke, a Fenyves Hotel igazgató-tulajdonosa volt segítségünkre, a legjobb ötletek pedig a Fenyves Hotelban öltöttek testet: ott sütötték-főzték meg a séfek”. Woww, séfek főzték az ÉN egyszerű kis receptemet. Óriási megtiszteltetés!

kelet_magyarorszag_napilap_karacsony_kakukkfuves_sutotokkremleves_3.png

kelet_magyarorszag_napilap_karacsony_kakukkfuves_sutotokkremleves_2.png

Eltekintve az apró nyomdahibáktól - ami mindig benne van a pakliban- úgy gondolom nagyon igényes kiadásról van szó. A kivitelezés, a színek és a képek minősége nagyon ott van!

kelet_magyarorszag_napilap_karacsony_kakukkfuves_sutotokkremleves_4.png

Idén 3 megye: B-A-Z, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye képviseltette magát a lapban, és ahogy látjátok, egy teljes oldalt szenteltek a krémlevesemnek, kereken az 51. oldalon. :)

kelet_magyarorszag_napilap_karacsony_kakukkfuves_sutotokkremleves_5.png

Ha kíváncsiak vagytok rá, milyen összetevők alkotják a kakukkfüves sütőtök levesemet, és azt hogyan készítem, akkor máris mutatom Nektek:

kelet_magyarorszag_napilap_karacsony_kakukkfuves_sutotokkremleves_6.png

kelet_magyarorszag_napilap_karacsony_kakukkfuves_sutotokkremleves_7.png

…és így álmodták meg a Fenyvesben ezt a sütőtök vitaminbombát (meg kell mondjam nem semmi). Én egy kicsit kevésbé szofisztikáltabban adom elő itthon, mondjuk nem is egy neves étteremben vagyunk ilyenkor, csak az ebédlőnkben. :) Szerintem gusztusos lett, és elárulom nagyon finom is, aki szereti a kuckózós leveseket, azoknak szívből ajánlom!

kelet_magyarorszag_napilap_karacsony_kakukkfuves_sutotokkremleves_8.png

Akik pedig bekerültek a füzetbe, még egy halom keletes vásárfiával térhettek haza, amiből mondanom sem kell, hogy a bevásárló szatyor a kedvencem, és alig várom, hogy a legközelebbi piacidőben felavassam.

kelet_magyarorszag_napilap_karacsony_kakukkfuves_sutotokkremleves_10.png

kelet_magyarorszag_napilap_karacsony_kakukkfuves_sutotokkremleves_9.png

Még egyszer köszönöm ezt a remek élményt! Ismét fülig ér a szám! :D Szép napot kívánok Nektek!  

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek kövessétek a blog facebook és instagram oldalait is, köszönöm!

 

Nálatok mi lesz a karácsonyi leves? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://dottybeautyandgastroblog.blog.hu/api/trackback/id/tr598193766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása