DOTTY beauty & gastro blog

DOTTY beauty & gastro blog

Catrice Nude Purism és Doll’s Collection válogatás

Neszeszer különlegességek Catrice módra…

2015. június 27. - DOTTY beauty and gastro blog

Ki gondolná, hogy megint találtam kedvemre valót a Catrice limitált kiadásai között? Ezeknél a kencéknél nem csak az árnyalatok fogtak meg, hanem az érdekes kivitelezés, a textúra, és természetesen a külcsín is, ami nálam megint betalált.

catrice_nude_purism_catrice_dolls_1.jpg

A Nude Purism darabjait a Müllerben, míg a Doll’s Collection termékeket a Rossmannban lehet elérni - bár jobb, ha siettek, mert hamarosan itt az új Kaviar limitált kiadás.

Most ráadásul a tavaszi-nyári kollekció kiárusítása zajlik, több termék elbúcsúzik, így ezekkel együtt a fenti két szortiment darabjait is akciósan tudjátok beszerezni az üzletekben.

catrice_nude_purism_catrice_dolls_2.jpg A Catrice Nude Purism-ai közül kettőt hoztam haza, és bár funkciójában sokat nem tesz hozzá, eszméletlen szépre sikerült a kiadás Nude Shimmer Highlightere. Ezek a pikkelyek egyszerűen fenomenálisak! Kár, hogy egyszer el fognak kopni – körbe is fotóztam minden szögből, hogy Ti is lássátok milyen elragadóak ezek a kis lemezek. :)

catrice_nude_purism_catrice_dolls_3.jpg

catrice_nude_purism_catrice_dolls_4.jpg

Szerencsére nem lett óriási csillámdarabokkal beszórva ez a highlighter, éppen ellenkezőleg, nagyon finom, szatén finishe van.

catrice_nude_purism_catrice_dolls_5.jpg

catrice_nude_purism_catrice_dolls_6.jpg

Felapplikálás után kissé hideg a tónusa, de nálam a Doll’s Ball blush-al és a barackos pirosítókkal együtt remekül működik. Tartósságát tekintve közepes - nap végéig nem, de olyan 4-5 órát kibír.

Az ajakrúzsok közül a C02 Silky Rose árnyalatot választottam ki, a színe számomra az egyik legszebb nude.

catrice_nude_purism_catrice_dolls_7.jpg

Az állaga nagyon érdekes, nem az a tipikus krémes rúzs, inkább gélesnek mondanám. Nem siklik olyan könnyedén az ajkakon, viszont meglepően jó érzés vele dolgozni.
catrice_nude_purism_catrice_dolls_8.jpg

catrice_nude_purism_catrice_dolls_9.jpg

A csomagolása strapabíró, bár műanyag a burkolata, súlyra és tapintásra is fémszerű, amitől valahogy olyan tekintélyt parancsoló az egész. Azt viszont sajnálom, hogy nagyon hamar eltűnik a számról - inkább egy fényes, szájfényszerű ajakápolónak mondanám, mint tartós rúzsnak. De az árnyalat tényleg tökéletes – ezért bánom annyira, hogy mégsem ragaszkodó típus..

catrice_nude_purism_catrice_dolls_10.jpg

Pöttymániás révén óriásit dobbant a szívem, amikor megláttam, hogy egy egész limitált vonalat szánt a Catrice a Doll’s Collection-re. Amit beszereztem közülük az a Ball Blush névre hallgató pirosító, aminek a csomagolását nagyon praktikusnak tartom. Nem szoktam magammal vinni például pirosítót munkahelyre, de ezt szívesen bedobnám a táskámba, mert ecset nélkül is könnyű felvinni az arccsontra és eldolgozni azt az ujjainkkal. catrice_nude_purism_catrice_dolls_11.jpg

A színe egy hangsúlyos pink, az állaga pedig szó szerint olyan, mint a tábla krétának - nagyon tetszik! :)

catrice_nude_purism_catrice_dolls_12.jpg

Ami még mellette szól, az az, hogy nap végén is látszik- bár nem annyira intenzíven, de üdének tűnik hazaérkezés után is a tekintetem- és ez a lényeg, nem igaz? :)

A következő képeken mutatok Nektek swatch-okat (felső hideg fényben, alsó meleg fényben készült) balról jobbra haladva látjátok a "gömb' pirosítót, középen a highlighter-t, végül pedig a gél rúzst).
catrice_nude_purism_catrice_dolls_13.jpg

Mindent összevetve a designra nem lehet panasz, talán pont ezért vártam olyan sokat ettől a kiadástól, de tartósság tekintetében teljesíthettek volna jobban is, ennek ellenére én mind a három termékben találtam szeretni valót.

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek kövessétek a blog facebook és instagram oldalait is, köszönöm!

 

Ti lecsaptatok ezen szortimentek valamelyikére? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://dottybeautyandgastroblog.blog.hu/api/trackback/id/tr547576390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása