DOTTY beauty & gastro blog

DOTTY beauty & gastro blog

Max Factor Excess Shimmer eyeshadow_05 Crystal, 30 Onyx

Selyem fény a szemhéjakon…

2017. január 28. - DOTTY beauty and gastro blog

Sok mindenkinél olvasom és hallom a smink videókban, hogy milyen egyszerű felkenni egy krémes szemfestéket a szemhéjunkra, nem kell velük variálni, ellenben maszatolni egy kicsit azért igen.max_factor_excess_shimmer_eyeshadow_kremes_szermfestek_1.pngBiztosan én voltam sokáig beoltva az ellen, hogyan is kell az ilyeneket kulturáltan felkenni, most viszont úgy érzem egyre ügyesebb vagyok és csak van ezekben valami vonzó.

max_factor_excess_shimmer_eyeshadow_kremes_szermfestek_2.pngMég Glamour napokon szereztem be ezt a két színt a Max Factor Excess Shimmer szemfestékek közül fél áron, a többi valahogy nem érintett meg, de ez a két véglet nagyon megtetszett!max_factor_excess_shimmer_eyeshadow_kremes_szermfestek_3.pngA 05 Crystal egy igazi jégkirálynős árnyalat - majdnem sellőt mondtam, de itt nincs szó zöldesen irizáló nagy szemcsés csillámokról, mert itt bizony apró ezüst kis csillámok sorakoznak szorosan egymás mellett beleolvadva egy fehér tónusú selyem masszába.max_factor_excess_shimmer_eyeshadow_kremes_szermfestek_4.pngA szemhéjra felapplikálva nagyon üde tekintetet kölcsönöz viselőjének, és ami nagyon tetszik benne az az, hogy egy elegánsabb alkalomhoz ugyanúgy illeszkedik, mint egy átlagos hétköznaphoz. Azt nem mondom, hogy éppen csak látszik a szemhéjon, mert nem így van! Jeges, átható pillantásokat lehet vetni a nagyvilágra (na jó, csak viccelek, a lényeg, hogy tényleg kedvelem).

A felvitele egyébként nem annyira egyszerű.. olyan érzésem van, amikor ecsetet használok hozzá, hogy szinte zabálja a festéket, gyanítom azért, mert tényleg nagyon könnyed a textúrája. Ha viszont az ujjammal viszem fel (persze kézmosás után), akkor hajlamos vagyok a maszatolásra. Pigmentáltságát tekintve nem a legintenzívebb, de szerintem ennél az árnyalatnál a visszafogottság az, ami igazán megnyerővé teszi a 05 Crystal-t.max_factor_excess_shimmer_eyeshadow_kremes_szermfestek_6.pngA 30 Onyx a fotózáskor még érintetlen állapotában pompázott, mert hetekig nem nyúltam bele, hogy legalább az egyik színt be tudjam fotózni ebben a formában (szerintem ez egy beauty blogger betegség..) :) aztán nekiestem ennek is. Amúgy a csomagolásról meg kell említenem, számomra elég minőséginek tűnik. Ezüst felirat és áttetsző üvegben lévő kence.. amellett, hogy szépen lehet látni milyen árnyalat lapul az üvegcsében, van egy kis súlyuk is, ami szintén a minőségi kivitelezést sugallja számomra.max_factor_excess_shimmer_eyeshadow_kremes_szermfestek_5.pngSzóval a 30 Onyx egy nem egészen mély, de sötét grafitszürke árnyalat, ami hűen a nevéhez („shimmer”) szintén egy krémes szemfesték, amit úgy képzeljetek el, hogy inkább vizes fényű, mint durva csillámos. Ez már szépen pigmentált és, miután hagytuk kicsit megszáradni a szemhéjon el is lehet satírozni (szóval nem szárad azonnal beton keményre), viszont szemhéjalappal tartós lesz és csak minimálisan ül bele a redőkbe a nap végére.max_factor_excess_shimmer_eyeshadow_kremes_szermfestek_7.pngÖsszességében örülök, hogy beszereztem ezeket az Excess Shimmer-eket, mert igazán kényelmes a viseletük, mutatósak, egy dolgot tudok csak felróni velük szemben mégpedig azt, hogy iszonyatosan gyorsan fogynak..

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek kövessétek a blog facebook és instagram oldalait is, köszönöm!

 

Ti hogy vagytok a krémes szemfestékekkel? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://dottybeautyandgastroblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3512161527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása