DOTTY beauty & gastro blog

DOTTY beauty & gastro blog

Chanel Joues Contraste Powder Blush 190 Angélique

Pirosító, ami öltöztet…

2015. augusztus 03. - DOTTY beauty and gastro blog

Hol is kezdjem? Nem találok szavakat, ami kifejezné mennyire csodálatos ez a kis gyönyörűség, amit a fekete bársony szütyő rejt.. máskülönben meg ezer szó is kevés lenne, amivel körbeírnám mennyire odáig vagyok ezért a pirosítóért.

chanel_joues_contraste_powder_blush_angelique_1.jpg

Arcpírek terén nem szűkölködöm, mondjuk úgy, hogy ettől a naptól számított körülbelül 8-10 évig is kitartana a meglévő készletem, mégis úgy érzem most ezzel lett teljes.

Hónapokig szemeztem ezzel a darabbal. Mondhatni szinte minden alkalommal, amikor betévedtem a Müllerbe, a teszterből kentem egy kicsit a kézfejemre, és vásárlás közben (meg még utána is az utcán) ezt nézegettem milyen szép. :) De mindig úgy gondoltam, hogy „maaaaajd egyszeeeer”, meg majd „akkor, ha nagyon megérdemlem…” hazajön velem, aztán pár napja megkaptam ajándékba. Mit is mondhatnék?? Fülig ért a szám- megmutatom: így :D

chanel_joues_contraste_powder_blush_angelique_2.jpg

Már a csomagolása is olyan kifinomult ezzel az arany szegélyezte fekete kartonnal. Ahogy kinyitjuk, egy bársony erszény óvja a műanyag borítást a karcolásoktól, majd a szütyőből kivéve megpillantjuk az összetéveszthetetlen Chanel logót, ami ott pompázik a dobozka tetején.

chanel_joues_contraste_powder_blush_angelique_3.jpg

Ezzel még mindig nem ért véget a gondos csomagolás, mert magát a pírt is védi egy áttetsző plasztik fólia, ami szerintem nagyon hasznos, mert a finom por nem keni össze a tükröt használat után.

chanel_joues_contraste_powder_blush_angelique_4.jpg

chanel_joues_contraste_powder_blush_angelique_5.jpg

Aztán… megpillantjuk magát a lényeget, az arcpirosítót. A Chanel Joues Contraste Powder Blush 190-es árnyalata nemhiába kaphatta az Angélique elnevezést, mert ahogy a neve is mondja egyszerűen „angyali”.

chanel_joues_contraste_powder_blush_angelique_6.jpg

chanel_joues_contraste_powder_blush_angelique_7.jpg

Igazán különleges árnyalatról van szó, átmenet a hamvas barack és az erőteljesebb korall között. Nem tolakodó, nem ordítja bele a nagyvilágba, hogy „hé, itt vagyok”, mégis annyira szépen kiemeli az arccsontot, miközben belesimul a világos bőrömbe, hogy tényleg úgy érzem, amikor viselem, hogy öltöztet. :)

chanel_joues_contraste_powder_blush_angelique_11.jpg

chanel_joues_contraste_powder_blush_angelique_12.jpg

A finish-e matt, mégis mintha felfedeznék benne egy leheletnyi szaténos beütést, amikor rásüt a nap.

chanel_joues_contraste_powder_blush_angelique_8.jpg

Ami igazán kompakttá teszi, az a Chanel felirattal ellátott ecset, kiegészítve ezzel a pírt és a tükröt, így utazáskor nem kell külön ecsetet pakolni a neszeszerünkbe.

chanel_joues_contraste_powder_blush_angelique_9.jpg

chanel_joues_contraste_powder_blush_angelique_10.jpg

Érdekes, hogy amikor ezzel viszem fel a pirosítót eléggé porol annak ellenére, hogy maga az ecset tényleg pihe puha. Eldolgozni is szépen el lehet vele az anyagot, mégis valamiért úgy veszi fel a port, hogy az össze-vissza száll. Azonban a Real Techniques Blush Brush-al nulla poroszkálással gyönyörűen, és lehelet vékonyan tudom felapplikálni az arcomra.

chanel_joues_contraste_powder_blush_angelique_13.jpg

Rajtam (a nagy meleg ellenére is) 8-9 órát kibír, nagyon minimális kopással. Gyönyörű, és legszívesebben a színháztól kezdve, a munkahelyen át az ablakpucolásig is viselném. Minden időben! :)

 Ha tetszett a bejegyzés, kérlek kövessétek a blog facebook és instagram oldalait is, köszönöm!

 

Mit szóltok ehhez a szelet angyali Chanel-hez

A bejegyzés trackback címe:

https://dottybeautyandgastroblog.blog.hu/api/trackback/id/tr167677496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása